View Single Post
Staro 28.12.2008., 20:23   #1381
herion
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Slažem se da je Panasonic PV8-80 najbolji izbor u svom cjenovnom razredu. Moje oko sokolovo(-5) ipak kuži razliku Međutim ono što mi smeta kod Panasonica je tih godinu dana garancije. Znam nekoliko ljudi koji su sa uređajima tog proizvođača(LCD i Plazme) imali probleme upravo nakon isteka garancije. U pravilu su svima rekli da je to prvi takav koji se pokvario, a popravak je koštao upravo toliko da se zamisliš da li je bolje ići na novi uređaj ili popravljati stari. Vjerujem da je slična situacija i kod drugih proizvođača ali 2 godine garancije nekako više ulijeva povjerenje. Nedavno sam naletio na PV80 u Metrou i piše da ima garanciju 2 godine. Nisam stigao pitati da li je to greška. Očito da dućan daje dodatnu godinu garancije ali sa takvim garancijama sam 2 puta imao loša iskustva. Naime servis ne prizna produženu garanciju. Prvi put je to bio slučaj sa Bekom(najgore što se promjenio generalni uvoznik, a on je ustvari davao jamstvo), a drugi sa Samsungom. Kad smo već kod jamstva interesentno je da trgovački lanci uredno vani daju 5 godina iste na TV-e.
Usput bih molio Nania ako ima iskustva sa ovim jeftinim DVD uređajima koji rade upscaling, a koje je kolega Cruiser spomenuo da napiše koju riječ. Vjerujem da to mnoge zanima. Bačen novac ili...

Zadnje izmijenjeno od: herion. 28.12.2008. u 20:59.
herion je offline   Reply With Quote