Gle, razlika u tim laserima je zanemariva, obadva imaju vrlo precizne opticke mjerne uredaje i realne razlike medu njima iskreno ne vjerujem da ima. Puno bitnija je ergonomija samog misa koja doticnom razeru nije bas jaca strana. Samim time sto su ga napravili simetricnim je dosta neudoban - no to je prilicno individualno i trebao bi isprobat.
sto se tice 9 gumba, racunaj da ti je max 7 upotrebljivo jer se 2 nalaze na strani gdje drzis mali prst s kojim ako i mozes pritisnuti kojeg od njih ne mozes to radit ni blizu precizno kao s palcem + 2 iznad kotacica do kojih je imho takoder poprilicno tesko doci. time ostajes na standardnih 5 stvarno iskoristivih u brzoj igri.
osobno imam deathaddera koji je zamjenio mx518, ne zato sto mi je logi los po pitanju preciznosti/osjetljivosti, nego mi taj oblik nikako ne sjeda u ruku i s ovim je puno ugodniji opceniti rad na racunalu.
na kraju:
da mi netko ponudi ta 2 da uzmem doma kojeg hocu uzeo bi g9, ti bi trebao ih vidjet i odabrat sam za sebe jer je ovo prilicno slicno odabiru cipela, vanjski izgled i karakteristike nisu toliko bitni ako te one i dalje zuljaju