Citiraj:
Autor AMD
Nema ovo smisla da moramo iz tebe izvlačiti kakve kompove imaš, koji su OSovi instalirani.
Koje točno modele routera imaš i sl.
Prvo izkonfiguriraj Moj komp iznad avatara ili napiši točno što imaš od hardwarwea i koji OS, kakvi kablovi i točni nazivi routera pa ćemo se onda razgovarat.
Nemoj se ljutit, ali ovako to nema smisla.
|
Meni je rijč "nema smisla" smisla uvjek bila smješna. Tako kad sam polagao predzadnji ispit na faksu i zamolio prof da u bilo koji drugi dan održi ispit odnosno da sa nekom drugom grupom piše jer je na kretenskom faksu moguće da se 2 ispita pogode u isti dan pa nisam mogao bit na oba.
A on meni kaže da to stvarno nema smisla. A meni nije jasna ta riječ. Kako nema smisla kad ima itekako smisla jer ja u tom slučaju mogu na ispit izać i neplatit 4000 kn.
Da mi je rekao ne može, nije u redu onda znam na ćemu sam ali nema smisla-pa kako nema jebemu mater.
Nema smisla bi ja upotrebio kad se ne može više ništa učinit ili kad je nešto tako zafrkano da stvarno nema smisla ili kad je 4/0 ili još žešće 0/0.
Sve što si trebao reći je da napišem te podatke ili da me .....ajde da pogledam u račun
a ovaj drugi laptop je IBM THINK PAD R51E i ima xp pro sp2. da ponovim laptop dobro pingaje pc i samog sebe, pc ne pingaje laptop ni samog sebe