View Single Post
Staro 26.12.2008., 10:40   #7
Padavica
Registered User

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Nema ovo smisla da moramo iz tebe izvlačiti kakve kompove imaš, koji su OSovi instalirani.
Koje točno modele routera imaš i sl.

Prvo izkonfiguriraj Moj komp iznad avatara ili napiši točno što imaš od hardwarwea i koji OS, kakvi kablovi i točni nazivi routera pa ćemo se onda razgovarat.
Nemoj se ljutit, ali ovako to nema smisla.
Meni je rijč "nema smisla" smisla uvjek bila smješna. Tako kad sam polagao predzadnji ispit na faksu i zamolio prof da u bilo koji drugi dan održi ispit odnosno da sa nekom drugom grupom piše jer je na kretenskom faksu moguće da se 2 ispita pogode u isti dan pa nisam mogao bit na oba.
A on meni kaže da to stvarno nema smisla. A meni nije jasna ta riječ. Kako nema smisla kad ima itekako smisla jer ja u tom slučaju mogu na ispit izać i neplatit 4000 kn.
Da mi je rekao ne može, nije u redu onda znam na ćemu sam ali nema smisla-pa kako nema jebemu mater.
Nema smisla bi ja upotrebio kad se ne može više ništa učinit ili kad je nešto tako zafrkano da stvarno nema smisla ili kad je 4/0 ili još žešće 0/0.

Sve što si trebao reći je da napišem te podatke ili da me .....ajde da pogledam u račun

a ovaj drugi laptop je IBM THINK PAD R51E i ima xp pro sp2. da ponovim laptop dobro pingaje pc i samog sebe, pc ne pingaje laptop ni samog sebe

Zadnje izmijenjeno od: Padavica. 26.12.2008. u 11:02.
Padavica je offline   Reply With Quote