View Single Post
Staro 23.12.2008., 21:48   #468
naram-sin
The Last Akkadian
Moj komp

naram-sin's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Not a big bang...

Ne bih navodio da nisam jucer ili prekjucer procitao review na TPU.
Uglavnom, nije ih se nesto jako dojmila, ali mi nije jasno kako ovo moze biti pod thumb down:
Citiraj:
  • New competing NVIDIA products arriving soon
  • Two fan power connectors required - may not be available on low end motherboards
  • No support for CUDA & PhysX
Ostatak je na LINK-u.

Taj W1zzard je nekakav nViidia fanboy, or what? Ocekivao sam nekak vise novinarskog stiha a ne pubertetske korporativne zaljubljenosti...iskreno me upravo to najvise zasmetalo. Jos da je usporedni test, pa ok, ali ovako...

1. ovo je i tako proizvod za popunjavanje "nishe", a 4870x2 je u globalu naj-single-slot rjesenje sada, kaj ne? bar po vecini bencheva, ako se ne varam.
2. Cini mi se da postoje 2 moguca svemira. Ili imamo low-end maticnu i low-end grafickom (i s H2O hladjenjem , opcijski), ili imamo X58/790FX, vodeno hladjene x4 CPU-e i 2 komada Atomica 4870x2. Ovaj komentar mi je ravan komentaru da DDR2 diskriminira korisnike sustava koji utiliziraju EDO-RAM or something. Kaj ne? Kaj cu biti dovjeka namrgodjen sto Atomic ne radi sa mojom Celeron A pisachom mashinom?!
3. Zakaj bi ATI podrzavao nVidia proprietary technologiju?! Ili bar jednu od njih?

Sorry, znam da je zapraf offtopic, dobijem dojam da je ovaj Atomic Edition zapravo polusklepan citajuci review...
I ili sam nesto propustio/zabrijao ili je TPU ...something else? Razocaran...

(Uglavnom, ima li tko iskustva sa H2O hladjenjem HD4870 u sustavu sa CPU-om?)

............
EDIT: post je bio na podforumu NOVOSTI. Stavio sam krivi naslov. Mada je prebacen ovamo kao shaka u oko, al nema veze. Sorry jos jednom. (odnosi se na: Sapphire Radeon HD 4870 X2 Atomic Edition)

Zadnje izmijenjeno od: naram-sin. 23.12.2008. u 23:11. Razlog: Upsss!!! :D
naram-sin je offline   Reply With Quote