View Single Post
Staro 22.12.2008., 20:13   #858
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
q6600 hlađenje na gigabyte p35 dq6

Prijatelj mi ima q6600 i temperature su mu u windowsima oko 55 stupnjeva (stock hladnjak sa stock pastom). E sad, tjednima me davi da mu pronađem neki hladnjak koji će stati na ovu ploču i koji će ga hladiti taman toliko da ga clocka na 2.8-3.0 GHz....razmišljao sam o freezeru 7 pro, ali sam vidio kod drugih korisnika da mu zbog prevelikog heatpipe sistema na matičnoj ventilator dodiruje same bakrene hladnjake....pretpostavljam da hladnjak stane na tu matičnu, ali bih ipak htio čuti vaše mišljenje. Nije mu problem dati i 300-injak kn ako treba, ali ja nemam vremena pretraživati internet stranice da vidim koji hladnjak je dovoljno dobar i još k tome da li uopće stane na tu matičnu, a znam da vas puno ima q6600 pa vam neće biti problem nabaciti riječ-dvije o potencijalnom hladnjaku.

Još jedan imperativ je da mora imati intelove kvačice, jer definitivno nemam vremena skidati matičnu i zahebavati se sa skidanjem crazy cool pločice kako bih montirao sonic tower isl.

DAkle, hladnjak mora biti dovoljno dobar da CPU izdrži 2.8-3.0 GHz po ljeti, te mora imati 4 intelove kvačice i mora naravno stati na ovu matičnu. Bacio sam pogled i na neke scythe modele i tako, pa vas molim savjet.

Vejrujem da je bilo ovakvih tema, što vezano uz hlađenje q6600, a što vezano uz samu dq6 matičnu jer je oboje jako popularno na forumu, ali uistinu nemam vremena čitati na desetke stranica kako bih se odlučio. Eto, treba mi cooler kojeg ću montirati i otići doma nakon toga

hvala

Zadnje izmijenjeno od: Morpheous. 22.12.2008. u 20:33.
Morpheous je offline