Pa dali možda znaš nekakav test program, kao 3D Vantage, al da nije Vantage jer mi se stvarno neda ići stavljati Vistu (a u ostalom sam čitao da na Visti to nejde ni sa 2 fizičke kartice, jer PhysX CP odbija poslušnost)..
Jedino što me "Malo" zeza je to kad miša jako pomaknem prema desno, zagubim strelicu, pa trebam malo veći pokret ruke da ju vratim nazad!
Usput, uskoro ću probati još nekakve čudne stvari, al otom potom, ionako planiram mijenjati ovu matičnu, pa ak ju "skurim", skurit ću ju sa stilom!
EDIT: Evo sjetio sam se da GTA ima u sebi onaj svoj bespotrebni benchmark, pa sam probao, i ovo su rezultati za iste postavke:
4850HD bez PhysX-a daje prosječni broj FPS-a od 15.9

4850HD sa PhysX-om daje prosječan broj FPS-a od 20.3
Dakle pomak je za sada malen, ali dovoljan da razveseli budalu!
Vjerovatno bi poboljšanje bilo veće da mi fizički RAM nije pao na samo 2.5GB, pa ću sada u BIOS-u ići postaviti na 256MB na integrirku...
Eh da, tamo mogu podešavati i dvoje brzine od integrirke, to sam tek sad skužio, prije toga nije bilo, je sam update-a BIOS (GG Asus).

Pa ću i to malo kresnut do maxa, stavio sam jedan 40mm fan na pasivca od ploče, da nebi bilo "nismo znali".