View Single Post
Staro 17.12.2008., 20:17   #11
mujica
črna jetra
Moj komp

mujica's Avatar

Datum registracije: May 2008
sata2 su mi svi diskovi.

no evo sta sad imamo, radilo bi mozda i iz prve da nisam bil nestrpljiv, naime kad sam stavil AHCI, on loadao onaj AHCI BIOS, onda je pocel bootat i naravno kako je verifying dmi pool data trajala godinama, ja ga uvijek prekinuo, a trajala je godinama jer disk s OSom nije bil na prvom sata portu nego negdje pri kraju... kad mi je to palo na pamet, sam stavil njega na prvi port (jbg, nisam znal da na AHCI ne radi hdd boot seq priority) i poceli se dizat winsi, i onda je redovito par puta za redom uslijedio restart.

ovi drajveri kaj si linkal, mi bas nisu pomogli, sve se nekakvi erori bacali, stavil sam sad jraid orginal gigabyte, pa bumo vidli. mislim da je mozda do tih drivera bilo kaj nije htio zbootat OS do kraja. ali to ce morat pricekat petak ili vikend...

inace sam u medjuvremenu kupio kutni sata i uspio ga nagovorit da udje ispod graficke, tak da stvar sada radi. ali opet htio bi osposobit i ostale da rade...

btw. fun stuff se desila, sad sve radi, ali svaki put kad udjem u Winse otvori mi se prozor E:\... nicime izazvan...

inace domy_os hvala na trudu!

Edit

Evo sto su dobri ljudi u điđabitu rekli...

Thank you for your kindly mail and inquiry. Because the GSATA2 SATA ports support Smart Backup (RAID1) feature only, so if you're not going to use this feature, then you can only connect 2 HDDs to the GSATA2 SATA ports (GS0-Source and GS2-Source), we suggest you can connect your HDDs to these 2 ports then check again.

At last, if you have any further question or suggestion about our products/service, please do not hesitate to contact with us. We will try our best to help you resolve the problem ASAP.

Regards,
GIGABYTE TECHNOLOGY

Zadnje izmijenjeno od: mujica. 20.12.2008. u 11:29. Razlog: gigabyte odgovara
mujica je offline   Reply With Quote