View Single Post
Staro 14.12.2008., 16:55   #1241
Pippincro
Premium
Moj komp

Pippincro's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova

Ajmo uzeti 2 TV-a. Jedan je duplo veci od drugog.

1. TV ima pixel koji je visok 2 m, a sirok 2 m
2. TV ima pixel koji je visok 6 m, a sirok 6 m

O = 4a
P = a * a = a na kvadrat

1.) 1. TV -> P = 2 * 2 = 4 metra kvadratna iliti P = 2 na kvadrat = 4 metra kvadratna

2.) 2. TV->P = 6 * 6 = 36 metra kvadratna iliti P = 6 na kvadrat = 36 metra kvadratna

Zakljucak. 2. TV ima pixel koji ima 9 puta vecu povrsinu od 1. TV-a.

-
Da li nasem oku znaci nesto brojka od 4 metra kvadratna naspram brojci od 36 metra kvadratna. NE!

Nasem oku jedino znaci da kad gleda sa iste udaljenosti da 1. TV ima pixel koji je velik 2 m sa 2 m, te ispunjen nekom bojom, a da 2. TV ima pixel koji je 3 puta veci, odnosno je velik 6 m sa 6 m.

Sta ja sve necu ovdje procitati, prestrasno...

Nego jel ti ozbiljno mislis da te netko prati u ovim tvojim primjerima, paint crtezima, i da si dokazao svima da je tvoja plazma best buy i da svi moraju kupovati full hd na 42"?

Mislim, tako nesto tvrditi a jedino tu PY80 plazmu imati pred sobom. Ajde da si ju usporedio uzivo s nekom hd ready, s standard definition programom ili cak hdtv onda josh nekako, ali ovo je cista teorija s tvoje strane koja u obzir uzima samo faktore koji tebi trenutno odgovaraju pri tumacenju tko zna cega...

Tebe je svladao cisti marketing i nakon toga vlastito uvjeravanje da je to neki vrhunac ponude, isto kao i moje neke znance koji su isli kupovat 32" full hd lcd-ove, a gledaju kabelsku u najboljem slucaju
Pippincro je offline   Reply With Quote