Pomagajte ljudi kako god znate !!!
Na Ati 4670 sam namontirao Accelero S1
I kartica više ne radi!
Prvo sam skinuo stock hladnjak i odspoio njegov mali ventilatorić sa kartice.
Nadam se da na kartici ne treba biti ukopčan hladnjak da bi ona radila??
Probao sam uključiti ovaj konektor od starog hladnjaka i ventilator na njemu je radio ali kartica ne radi.
Ne funkcioniranje kartice se manifestira tako da se ne pojavi slika na monitoru, odnosno na monitoru piše "
no signal from input A"
Inače, nije stvar u inputu A i B jer sam probao i jedan i drugi, a sad uredno radi na starom kompu sa kojeg ovo i pišem.
Komp uredno javi jer se zboota u windowse što mogu zaključiti jer se nakon nekog vremena pojavi onaj zvuk startanja windowsa, a i vidi se da disk nešto učitava prije.
Možda je bakrena baza Accelera S1 pritisnula one sitne piniće što vire pokraj same jezgre GPU-a?
Znamo da je kod 4670 GPU malen i zauzima samo dio prostora za GPU npr. kod 4850 kartice.
Možda je pasta koja se dobije na Acceleru S1(MX-2) elektro provodljiva kao Artic Silver 5 pa je došlo do kratkog spoja??
Također, udaljenost baze GPU-a i dna konektora na kartici je manja od 48mm (43 mislim) pa sam pomaknuo i bazu coolera kako je to opisano u upustvu tako da sam olabavio one vide i pomakao bazu u drugi krajnji položaj.
Evo nekoliko slika, sumnjam da se iz njih može iščitati problem, ali možda pomognu.

Molim pomoć jer sam stvarno utučen..