View Single Post
Staro 13.12.2008., 16:48   #2
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Delpiero Pregled postova
Dosao je prijatelj kod mene i krenuli smo sa formatom, stavili smo prvo Win Vista Extreeme
Samo da kažem, taj prijatelj sam ja, a o ovom problemu sam već pričao ovdje: http://forum.pcekspert.com/showpost....0&postcount=36 (Catalyst 8.12 thread)

Da rezimiram: imali smo dvije verzije Viste i XP Pro SP2 na raspologanju.
Pošto je kompjuter bio cijeli zbrčkan, odlučili smo formatirati C: particiju i nanovo instalirati Vistu, međutim od tada samo problemi.
Formatirali smo C: particiju i krenula je instalacija Viste, međutim nakon prvog restarta izbaci crni ekran i bijelim slovima piše da je file elxstor.sys corrupt or missing. To mi se još nikada do sada nije desilo, ali za svaki slučaj pokušali smo s drugom verzijom Viste, no naišli na identičan problem.
Nakon svega smo probali XP, no i on bi blokirao nakon prvog restarta (na onom dijelu gdje je progress bar).
Moja pretpostavka je da je neki virus na HDD-u (odakle? Catalysti? wtf?), no da se skrio na D: particiji gdje su podaci, glazba, slike itd., pa tokom instalacije Windowsa automatski korumpira taj .sys file...no nisam siguran, to je samo pretpostavka.
Na googlu jedino što sam našao je ovo, i nije pomoglo.

Any ideas?
Čudan problem...
Neo-ST je offline   Reply With Quote