Imao sam instalirane Win Vista Ultimate, i nakon sto sam sa sluzbenih stranica ati-amd skinuo novu verziju catalysta 8.12 SVE JE OTISLO NIZBRDO! Nakon restarta, kod logiranja na windowse pojavio se Win Genuine Adv prozor,zatim se pojavio prozor gdje je pisalo da se trazi da ponovo unesem kod mojih windowsa ili da mogu koristiti winddowse samo limitirano- dakle omogucavali su mi da koristim samo internet pretrazivac. Skinuo sam MalwareBytes antimalware program koji mi je krenuo sa skeniranjem diska ali se nakon 1 minute kompjutor sam resetirao.. Uspio sam uci u safe mode i spasiti vazne podatke na D particiju, misleci formtirati C. Dosao je prijatelj kod mene i krenuli smo sa formatom, stavili smo prvo Win Vista Extreeme, i kod prvog restarta viste javljala se poruka "File Corrupt or missing" - xxxxx.sys .. Zatim smo sve ponovili sa dvd-om od Viste ultimate, no bio je isti rezultat, opet je kod prvog restarta nakon instalacije izbacio poruku da mu fli neki ****.sys. Zatim smo istu stvar napravili sa Win XP-om i kod prvog restarta mi je zapeo kod Boot screena i tu samo stoji.

Zna li tko koji je poblem i jeli moguce da se radi o nekom virusu koji ostaje i naon formata na disku ili je mozda na D particiji diska????
S kompjutorom trenutno ne mogu nista..
STA DA RADIM?