Evo presao igru,kraj je dosta tezak,ja sam igrao na srednjoj tezini,bilo je ponavljanja.Kraj kao i cijela prica mi je dobar.Danas sam otupio od igre,od jutra pa do sad uz manje pauze.Meni je glavna mana u igri ogranicenje kretanja,idete tamo gdje treba,prakticki ne mozete promasit.
Sto se tice borbe,mozes igra ko kreten samo sa lijevim klikom,a mozes si i malo zacinit borbu,desnim klikom,lijevi klik+alt,srednji klik,shift pa lijevi klik. I kad to lijepo ukombiniras mozes dobit zanimljive kombinacije,i jos kad tome pridodas God powers,ima toga dosta za kombinirat iako se to na samom pocetku ne cini.Viditwe i sami da nije tu u igri jedan potez ili dva.
Svako oruzje( 3 vrste oruzja lik nosi-koplje,mac i grubo receno macola) ima vise vrsta napada - lijevi klik, desni klik,alt+lijevi klik, shif pa lijevi klik..,ako ima jos sta neka me nadopune ljudi koji igraju.
S tim da God powers daju puno efekata o kojim bi trebao napisat stivo ovdje.A i armori i oruzja daju neke cari borbi,recimo nakon par uspjesnih pogodaka neprijatelja zaredom,pocnu iz maca frcat munje,postajete jaci i udarci prolaze i kroz blokove i jos brdo toga ovisi o tome sta koristite.