Evo imam doticnu maticnu plocu gigabyte M57SLI-s4. Jucer sam dobio placu pa sam se nakon dugog razmisljanja odlucio razveseliti s jos dodatna 2 x 1 GB rama (imam vec 2x 1GB banke rama) .
I sada kada se upalim stroj, dolazi mi na ocitavanje brojka od 3.25 Gb rama raspolozivo. Nakon nekoliko sati isprobavanja i mjenjanja utora na maticnoj. dosao sam do zakljucka da mi maticna ima problem, ako ne problemcinu.
Citao sam po razlicitim stranicama ali uvijek ljudi nekako dodu do rjesenja da mi windows XP ne radi na 4 GB rama, sto bi imalo smisla da mi u biosu (koji nema nikakave veze s windowsima) javi da imam istu tu kolicinu memorije. Pa mene sada zanima Jesam ja tu glup ili sta? jel postoji nekakvo jednostavno rjesenje na ovaj problem ili cu morati skoknuti do vemila i tamo spominjati majcicu dragu s lagano pojacanim glasom.
Evo trazim nekakav bios novi za moju plocu i svi mi kazu da sam glup i traze moj broj da me ispizde(figurativno govorim) i kako se usudim traziti takve gluposti. Sluzbena stranica je za penis i nije od nikakve koristi. Pa bih vas molio ako mi mozete pomoci jerbo sam lagano na rubu zivaca pa mi zena psihicki ispasta zbog nekih glupana sto ne znaju dobro softwer namjestiti.
Eto hvala sto ste citali ovo. Ako sta znate, molim vas pomozite.