View Single Post
Staro 07.12.2008., 23:59   #16
MiL
Premium
Moj komp

MiL's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Evo samo da napisem kako je zavrsilo..

Monitor je isao na servis u Msan. Gdje mu je potvrden kvar nakon jedno 20 dana. Navodno je odluceno da se mijenja elektronika. Novi dio nije stizao a 45 dan se priblizio. Links mi je 43 dan dao novi 2233BW. Nakon spajanja i testiranja uocen opet isti problem samo sad je slika bila u plavom tonu. Nekako dogovorena nadoplata na Samsung T220. Doduse, u procesu me sve to kostalo jos 200kn, jer je u meduvremenu cijena monitora pala, pa oni ne mogu radit -/+, bla,bla,truc,truc. Tako da sam postao ponosni vlasnik T220 koji me na kraju kostao 2200kn >

Sa T220 nikakvih slicnih problema i dosta je bolji monitor. Doduse nakon 40 dana sve bi bilo dobro. Previse zivaca i vremena izgubljeno...

Zakljucak je da 2233BW serija ima neki problem sa D-SUB portom ili elektronikom, ma koliko mi sutjeli o tome. Ako se ko hoce nervirat i reklamirat mogu mu objasnit tacno koji je problem. U Msana naravno kazu da sam prvi s tim problemom. Ha...eto im sad i drugi 2233bw sa istim kvarom. Meni je ta funkcija trebala jer spajam dva racunala na LCD.
MiL je offline   Reply With Quote