View Single Post
Staro 07.12.2008., 23:00   #1
budala
Premium

Datum registracije: Dec 2008
Exclamation Nema zvuka na integriranoj zvučnoj Realtek kartici na Gigabyte P35-DS3 matičnoj?

Imam veliki problem zadnjih dana i ponestaje mi solucija za njega pa evo ako netko može pomoć...imam Gigabyte P35-DS3 matičnu,na kojoj je integrirana Realtek "high definition audio" zvučna kartica koja mi je prije par dana otkazala poslušnost,naime imao sam priključenu el.gitaru na mikrofonski ulaz te sam nešto snimao i u jednom trenutku je nestalo zvuka....od tog trenutka više ne mogu dobiti nikakav zvuk iz kartice i također mi Realtekov audio manager u system trayu više ne prepoznaje audio konektore ni sprijeda ni straga odnosno kada priključim slušalice,mikrofon ili štoveć,ne izbacuje onaj popup balončić "jack has been plugged/unplugged"...probao sam sve,reinstalirao sam drivere,nema zvuka,instalirao sam ponovo onaj microsoftov patch za HD audio,skinuo najnovije drivere za zvučnu s neta i instalirao njih,nema zvuka,provjerio sam u volume controlu i u audio manageru da su svi slideri dignuti do vrha i da nije možda nešto mutano i isprobao sve audio izlaze na zvučnoj i opet nema zvuka...

Molim vas,pomagajte,jer mislim da mi se počeo stvarat čir na želudcu...
Inače OS je Win XP SP2
budala je offline   Reply With Quote