Pocinjem se pitati sto si ti uopce procitao? Moj reply prema ovome nisi jer moja izjava....
Citiraj:
Hocu ti reci da si za navedenu plocu bez da trepnes reko da bipa po difoltu. A nemas ju i samo si CUO od Tora (ok. nije od braticeve prijateljice u frizerskom salonu koja je cula od frizerke ciji se sinovljev prijatelj bavi kompjuterima) da ona bipa.
|
.... znaci da ja Tora kao izvor informacija ne podcjenjujem, cak naprotiv. Obrati paznju na tekst. Uostalom nadji jedan thread gdje sam ja nekoga podcjenjivao. Sto se za tebe i nemoze reci sto vidim iz slijedeceg...
Citiraj:
Ja se slučajno malo više bavim ATI-jem i od početka imam kompove sa AMD-om, ali nema problema-rado ću naučiti nekaj novoga ako imaš kaj takvoga za reći. Mislim-da se ne moram raspitivati po frizerajima i tražit po netu... Ako ti je promjena BIOS-a, stavljanje friških drivera za matičnu, isprobavanje grafe u drugom kompu takva glupost, + sve ono kaj smo naveli prije...onda bi bilo ok da nam veliš kaj bi se još trebalo napraviti.A za ovo da li AMD uopće proizvodi procove iz ovih stopa idem zvat 988-čisto da provjerim
|
... BTW prije ces saznati takvu informaciju na 981 (razne informacije) nego na 988 (tesko da u telefonskom imeniku pise o AMDu.
Ziv mi bio 100 godina. EOD sto se mene tice