Kad sam ja dobio ADSL došao mi je frajer podesit sve čak mi je složio i MAC adresu i objasnio dosta toga, nakon 2 tjedna mi je riknuo router i isti frajer dolazi dan nakon što sam zvao SZK i uzima sa sobom novi router, dođe, pogleda i kaže: Gle ja se mogu sa sa ovim starim zezat i složit ga al ćemu da trošim i svoje i tvoje vrijeme pa ću ti stavit novi, i naravno sve je podesio. Svaka čast njemu a SZK je potpuno druga priča. Naravno tehničari su barem djelom informatičari ili barem tako nastrojeni dok ovi u SZK su anti informatičari.
Ona fora sa startom je i mene pogodila i rekao sam ženi da preskoči sve te korake i da mi konkretno kaže što da napravim i najbolje od svega u tom postupku sam ja čekao njene upute a ne ona mene dok uđem u Internet Options od routera.
Slična stvar je u SZK ali od Zabe, samo što su oni par koraka ispred t-comove SZK.
Kad sam dobio frajera na tel ( SZK Zaba) rekao sam da prekoči upute kak da di dođem nego da mi samo kaže što treba napraviti, i naravno čovjek se prebacio sa njub moda na pro mod

Srećom pa nismo svi isti u znanju za kompove ali zašto su svi u SZK isti u tom istom znanju?
Kažeš da znaš nešto a oni u šoku, jebote.