Imo sam i ja loša iskustva sa takozvanm SZK.
Kako sam dobio ADSL imo sam 2 mjeseca besplatni flat, i na isteku drugog mjeseca htio prebacit paket sa 1GB na 10GB, pošto nisam mogo preko neta, zovem ja SZK. Kažem nemogu promjenit preko neta, a on meni nešto tamo da ima veze sa paketom ali da će probat i da ga nazovem sa kučnog telefona, zovem ja sa kučnog telefona javi se neki drugi i opet pet minuta objašnjavat da nemogu promjenit preko neta pa on keže poslat če zahtjev ali da su im je program nešto u kvaru i da nazovem za jedno 2 dana da vidim dali su promjenili. i zovem ja za tri dana i kažu zahtjrv je prošo i promjenit će mi. i tako došo prvi dan drugog mjeseca i pogledam ja na korisničkim stranicama ono 1GB i zovem ja SZK i javi se neki novi tip i kaže da nije moguče promjenit preko telefona nego treba ić u T-centar, a ja popizdio, reko zvao sam vase jedno 3 puta i nijednom mi nisu to rekli i poklopio.
Kad je frend uzimo ADSL uzeo je instalciju i došli tehničari, spojili i pitaju koje Windowse ima, a on kže da ima Linux, pa ovaj opet pita dali ima windowse a on kaže nema, pa ga blijedo gledo i frend mu kaže ma bježi kuć sam ću si to narihtat.
Kad je išo produžit ugovor u T centar kaže mu službenica da nemaju više obišnih modem nego samo sa Wlanom a on kaže netreba mi taj daj obični i nakon 15 minta prepucavanja uzme on sa Wlanom. došo mu instaler kuć i kaže zašt nisi uzeo obični a ovaj kaže nije bilo, pa instaler nazove i kaže imaju obični i drugi dan mu ga donese.
Tako je od frenda prijateljica uzela ADSL i došli oni to nstalirat i prikopčali na komp od nje i neradi, pa instaler uzo svoj laptop priključio i njemu valjda radilo i otišo on kuć.
Vjerojatno ima tamo ljudi koji nešto znaju ali su u manjini.