View Single Post
Staro 03.12.2008., 14:54   #152
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Ja napišem da se za tih 600kn + aftermarket cooler + neki vent može dobiti g92, onda ekipa poludi. Zato su usporedbe nezahvalne.
E pa u tome j i greška, jer ste svi na zadnjih par stranica počeli pretpostavljati i uspoređivati ovu karticu s kojekakvim modelima. Ja sam primjerice svoju platil 600 kn, dok me Accelero koštal 0 kn, tak da u mojem slučaju nema govora o isplativosti kupnje G92 ili jače RV670 kartice u vidu HD 3870. I za njih u većini slučajeva treba dodatan/bolji cooler, pa više nisu ni tak isplative, jer si začas na cijeni od 800 i više kn. Još kad uzmeš u obzir da sigurno ima još ljudi koji su prošli slično, skužiš da cijela ta priča i neisplativosti baš i ne drži vodu svaki put. Nadalje ste se bez ikakvog povoda zakačili na to da se za te novce ne isplati kupnja + cooler čisto jer je riječ o kartici od 600 kn, dok se primjerice na svaku kupnju kartice od 1.000+ kn kupnja dodatnog coolera još i potiče, pa se čekaju rezultati i ovo-ono, a govora o neisplativosti ili bolje kupnje za cijenu kartice i coolera - nema.
Citiraj:
Mislim da nema smisla navoditi HW dekodiranje bluray sadržaja kao neku uberprednost,jer valjda bluray player u vidu dvdrw-a ima 2% populacije ovdje na forumu,ako i toliko. AVIVO ima i 3870, kao i 5.1 umjesto 7.1 zvuka. Osobno ne znam nikoga tko koristi 7.1,tako da je to opet polemika,a bzvz.
Pročitaj cijelu temu i nađi post u kojem se spominje Blu-Ray. Nema ga, jer jedino kaj se spominje (na prvoj stranici) je HD u .mkv, .mov i sličnim izdanjima.
Dok oni koji imaju doma Blu-Ray player ne kupuju karticu za 600 kn, niti čitaju ovu temu.
Citiraj:
tako da je pametnije držati se teme i postati o 4670. Modeli, preporuke,iskustva,trend cijena,problemi - rješenja.
To je i bila namjera teme, ali ko i sa svim temama na ovom forumu, to je jednostavno nemoguće, a zadnje tri stranice su zoran primjer i dokaz tome.
McG je offline   Reply With Quote