Osobno mislim,da iako je to neizbježno,da ne bi smjeli uspoređivati 4670 sa 3870 karticama. Zna se da su slabije od 3870tke,ali imaju neke očito, presudne prednosti koje su korisnici ove teme prepoznali. Ja napišem da se za tih 600kn + aftermarket cooler + neki vent može dobiti g92, onda ekipa poludi. Zato su usporedbe nezahvalne.
Ja sam da se držimo teme,a to je multimedijalna kartica niske potrošnje i zagrijavanja,koja ne zahtjeva dodatno napajanje,uz solidne 3d performanse za povremeno igranje na ipak skaliranim detaljima.
Sad sve ostalo stvarno predstavlja stvar osobnog izbora i može izazvati nepotrebno polemiziranje.
Ugodan dan

Mislim da nema smisla navoditi HW dekodiranje bluray sadržaja kao neku uberprednost,jer valjda bluray player u vidu dvdrw-a ima 2% populacije ovdje na forumu,ako i toliko. AVIVO ima i 3870, kao i 5.1 umjesto 7.1 zvuka. Osobno ne znam nikoga tko koristi 7.1,tako da je to opet polemika,a bzvz.
Nezahvalno,tako da je pametnije držati se teme i postati o 4670. Modeli, preporuke,iskustva,trend cijena,problemi - rješenja.