Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ma meni je to sa DivX-om čista šminka, nije to codec koji je bio razvijan za snimanje "u letu", a to može svaka kartica sa odgovarajućim softom.
Kaj se tiče slike-pa...moja stara grafa sa Rage II+ chipom je imala daleko bolji 2D nego sve nakon nje.
Skini si Omegu(novi driveri budu izašli sutra ili prekosutra), u njima imaš više mogućnosti za štelanje.
Dobiješ i jedan mali prog sa kojim možeš naštelati različite postavke kvalitete slike, AA, ANISO, clock, i sl. za svaku igru ili aplikaciju zasebno.
|
Znam za RageII, Imao sam karticu sa istim 2D filterom, malo novijom ATI 98 play, koja je bila poznata medju korisnicima 21"
monitora bas zbog savrsene slike.
Imas li molim te link za tu novu Omegu?
Oprosti ako ovo zvuci nepovezano, ovo mi je druga ATI kartica uopce, samo Matroxi do sada (Mill II - G100/200/Marvel/G550 i Parhelia) - pa samo pitam : Ima li to kakvog konflikta sa Catalistom?
Imam sa Bug-ovog neki mali programcic 3D ali to je voda, nista od toga samo fiksne postavke. Nadam se da cu moci dobiti kao na Matroxu bas 97Hz-a

Ide meni monitor do 115Hz ali 97 je bez ikakvog "penala"
Takodjer, buduci da me igre uopce ne zanimaju (Zx,Amiga generacija) ima li koristi da uopce dignem CD koji sam dobio uz
ovaj AIW , a to je Sapphire "Overclocking/Tweak software" ...sto je uopce na tom CD-u?
A za DivX, od kraja 80-tih sam kolekcionar LD-a (Laser Disc)
Kao i vecini vlasnika (posebno u nizozemskoj i US-u) DVD je dosao
kao veliko razocaranje. Znam sa VHS-a to je veliki pomak, ali sa LD-a tek 30-tak linija. Zvuk je kvalitativno podignut vecim uzrokovanjem ali samo kvantitativno, LD ima full PCM bez ikakve kompresije i sama slika nije sterilna kao DVD. Stavise, preko video doublera daje i vecu rezoluciju. Tako da mi se DivX jako svidja zbog malog zauzeca buduci da je slika sasvim prihvatljiva posebno za TV snimke ili arhiviranje starih kazeta.