View Single Post
Staro 29.11.2008., 09:19   #13
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Informacije Pregled postova
bok
ovako, policija ne zeli suradjivati
ime i prezime mu ne znam, da znam bio bi najebo odavno
sto se tice ovih virusa i trojana, toga nemam jer smo detaljno pregledali kompjutere pomocu avasta i spybota, ali da, radi se o nekom tko nas zna, barem iz vidjenja...
inace dosli smo u kontakt s nekim hackerom koji bi ga mogao rjesit ali taj trazi previse love da bi rjesio problem pa smo odustali od njega

imalo modificirane keylogere neces sa nicime naci tak da trebas ono sto sam ti rekao.
fejs je da oprostis je+eno smece koje ce sve vise i vise sluziti za debile da prcaju naivne cure u mozak kad vec nemogu u nis drugo jel....

taj "hacker" koji bi to mogao rijesiti ce ti napraviti isto ovo sta sam ti ja rekao, EVENTUALNO da mu sazna ip pa da ima nekoga u t comu da mu da adresu sto i nije toliki problem al ako je taj "hacker" koji te uznemirava imalo sposoban ip ce biti poprilicno tesko za naci.

Uglavnom ja sam ti rekao 90% rijesenje na tebi je oces poslusati ili ne .

@ bubba

ja i buljino smo ti na spitzi i hvatamo sponzice, bas je jucer buljo umocio u malu sa mini cooperom tak da ide nam trebas sa nama malo otici

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote