View Single Post
Staro 28.11.2008., 03:09   #1
Informacije
Registered User

Datum registracije: Nov 2008
treba mi usluga nekog "hackera"

bok
prvo da kažem, ne radi se o ničem ilegalnom...
drugo - imam problem s nekim kretenom na internetu i ne znam kako da ga se riješim. bivšu curu mi je još prije 2 godine gnjavio i slao svakakva pisma na email, a ona se meni obratila međutim iskreno nisam znao šta da radim. tada se nismo puno obazirali nego smo ga ignorirali i mislili da će budala otić, međutim maloprije me zove da ju je ponovo počeo gnjavit ali ovaj put preko face booka i da joj je slao neke moje slike. ja sam bio neko vrijeme na tom sranju od face booka međutim deaktivirao sam se. nikakvih slika s kojima bi me mogao ucjenjivati nisam imao, samo standardne obične slike s ekipom, prijateljicama, itd. blago rečeno mi je digao paru, i iako mi je bivša cura svejedno ne volim da je netko gnjavi, a i ne volim da se mene spominje, pogotovo netko tko nema veze samnom. također mi je par puta promijenjena šifra na gmailu i na face booku (nisam mogao ući nego sam morao mijenjat šifru), pa pretpostavljam da je provalio i tamo...i bivšoj je isto tako bilo.
danas mi je na kavi pričala jedna prijateljica kako i njoj taj isti lik stalno šalje friend requestove i razne sladunjave poruke, međutim ona ga je odbila, a znam još mnogo ljudi koje taj lik ugnjetava, pa da ne duljim, molio bih nekog iskusnijeg "hackera" da mi ili kaže ovdje ili se javi na pm, da se dogovorimo oko rješavanja ovog daveža.
molio bih moderatore da mi ne brišu post, ako nije u skladu s pravilima rađe ga korigirajte...nemam se više kome obratiti, kontaktirali smo facebook o ovome, nisu reagirali, tcom isto, čak i policiju i nitko ništa ne može ili ne želi, vi ste mi zadnja nada pošto neznam nikog tko se u to razumi u "pravom" životu...

hvala
Informacije je offline   Reply With Quote