26.11.2008., 19:27
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Autor Vuco
Bez uvrede win32, ali mislim da nisi svjestan koliko primjeraka AMD-ovih 65/90nm procesora ide stabilno na 3.5Ghz, a kamoli više. I to pričam za sve moguće oblike hlađenja, ne samo zrak/vodu već i ona puno ekstremnija.
Da imaš 3.3Ghz stabilno, to je odličan rezultat. Stabilnih 3.5Ghz je one-in-a-million. A sve preko je brijem šansa kao na lotu...
EDIT:
Uostalom, imaš potvrdu neku o stabilnosti pri toj frekvi ? Prime95, OCCT, S&M, Super Pi od 32M barem ? Sa CPU-Z-om ofkors...
|
Cim nadem vremena stavim tu ss navedenih programa....
Kazem...rekao sam cca 3,5 Ghz....znaci bilo je izmedu 3,4 i 3,5 Ghz.....sa time da su latencije memorije bile sve na "auto". Jedino sam digao voltazu proca i memorije (makar je memorija radila skoro pa na tvornickoj brzini). Ne kuzim zasto bih tu muljao, posto sam jos i mislio da je to sve ultralose...a za "igrati" se sa time nisam imao vremena. A testirao sa Prime95, izvrtio jedan kartki Super Pi 32M i naravno sve gledao sa cpu-z.
|
|