View Single Post
Staro 25.11.2008., 09:44   #4
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor schetz Pregled postova
svi kabeli iz napajanja nisu spojeni (nemam toliko hard diskova)..ali su 20-pinski i 4 pinski spojeni u odgovarajuće utore...mali kabelčići za power i reset nisu micani a radili su prije stavljanja grafičke....matična nije sad ispred mene ali ne znam točno čija je znam samo da je na starijem kompu asusova p4xs8x i da je i ta radila prije... ventilatori su spojeni....tj ovaj iznad procesora drugog nema(osim u napajanju).. još jedna stvar..da li je moguće loše spojit grafičku,iako sumnjam da je to jer sam kod jednog spajanja loše spojio i tada se komp nije mogao ni upaliti...

znam da bi pomoglo da imam modele komponenti ali probani su u tim kombinacijama da mi se čini da to skoro nije ni bitno već da ja jednostavno negdje žešće griješim...
e da, što je taj P6 kabel
Ako je jaca graficka ona na sebi ima dodatan utor za napajanje... i sad pogledaj sve kablove iz napajanja i graficku ,i ako graficka ima utor samo odgovarajuci kabl iza napajanja ustekas u graficku. Cek jel na hladnjaku od CPU ima ventilator? koje je cpu ,graficka ? o maticnoj nisan nist nasa na googleu... mozda se maticna dira negdje s kucistem i pravi kratko spoj (na jednoj od onih noga sa pricvrscivanje)
webstartm je offline   Reply With Quote