Ne znam je li ovaj problem hardverske ili softverske prirode,pa sam ga stavio tu. A nisam ni siguran da li je tipkovnica kriva
Uglavnom,krajem 7. mj. kada sam kupio MBO,RAM-e,HDD itd itd(ovo drugo nebitno) poceo je taj problem..na pocetku uopce nisam obracao pozornost,ali sam onda skuzio. Kada npr slusam pjesme (kod mene slucaj,Winamp) i pisem nekome nesto na MSN,ili pisem na PCE-u,zvuk mi steka,al doslovno steka,onako kao na djelic sekunde "zapucketa",i to onda ubija :S.Bilo gdje da pisem,pucketa mi tako,i u Wordu kad sam. No nisam se toliko brinuo,vec sam se bio naviknuo,ali sam onda poceo igrati igre.Prvo sam igrao ETS 2008 samo,pa sam mislio ono "hajde,to je do igre",ali sam neki dan instalirao i Undercover,i u njemu je taj problem naime :S. Stavio ja na najnizu rezoluciju,i na najvisu,uvijek je tu to stekanje. Samo sto,naravno,u igrama nije samo zvuk,vec i slika..:S..Ide normalno 2-3 sec,pa tak "zapucketa" zvuk i slika zastane na djelic sekunde :S,i tako stalno. Ne znam stvarno sta je.
Dok npr igram Far Cry 2,nema toga...naravno,skuzio sam da je problem u tome sto se u ETS-u NFS-u drzi tipka na tipkovnici(gas) i to mi je onda isto kao da tipkam i dodje do tog zastajkivanja. Znaci,ocit je problem tipkovnica,da kada se ona koristi da zastajkuje sve :S. Probao sam igrati NFS sa joystickom,i naravno,nema stekanja,sve 5.
Stvarno ne znam u cemu bi mogao biti problem:S,znali netko??
Diskovi nisu u PIO modu,i nemaju bad secotra(testirano sinoc).
Please help!