Citiraj:
Autor Dule
Takav ruter bi trebao podrzavati 802.11X authentikaciju preko etherneta, afaik WF-514 nema takvu opciju, bar ja na njemu nisam nasao.
btw. ne preporucam ti to sto mislis napraviti.
1) Na domsku uticnicu u pravilu ide samo 1 komp, ako skuze da ide vise lokalnih IP-eva preko iste uticnice, mogu te bannat bez problema. Iz istog razloga je zabranjeno koristiti vmware (debilizam, meni npr. vmware treba za fax, kao i drugim ljudima na bilo kakvim tehnickim faxevima).
2) Zar nisi cuo od kolega sto grgic radi u zadnje vrijeme? Neznam kako je na cvjetnom, ali na savi je katastrofa. Iskljucuje uticnice ko lud (iskljuci te radi cca. 2gb uploada u danu, pa ti vidi). I nemos mu objasniti da se ne mora raditi nista ilegalno da se napravi 2gb+ prometa dnevno, nego dere po svome da zagusujemo server. U svakom slucaju, open AP bi mogao dosta prometa napraviti, pogotovo na domskoj mrezi.
|
Znači odma u startu misliš da to neće bit moguće radi routhera? Ako mi još neko potvrdi to onda ću odustat od tog ali u protivnom....
1) sad kad to spominješ onda i meni pada na pamet takvo što ali to jednostavno riješim tako što ću ga zaključat i koristit samo ja. Neće ga čak ni cimer koristit. Jedino me sad zanima jel bi smio koristit on dok ne koristim ja preko svog lapa. Mislim da tu nebi trebalo bit problema?
2) Za tog kolegu grgića sam čuo prije jedno tjedan dana od jednog kolege sa šare koji se potužio da radi 3 gige uploada ga je isključio. Što je najjače ovaj nije bio ni u domu(otišao kući za vikend) samo mu je komp bio upaljen.

(shareao čoek muziku)
Ja na cvjetnom do sada nisam imao problema, a redovito zagušim mrežu jer imam rapid premium i skidam bar jednom dnevno nešto od gigu dvi a kad sam tek došao i po 10gb. Brzina zna skočit u flashgetu i na 10mb/s a uglavnom je oko 7-8mb/s. Nije mi jasno kako ja onda još nisam "upozoren".
btw. gdje živi taj grgić