Posto vidim da jos nitko nije pisao na forumu ovome sticku a imam srece imati doticni napisati cu par komentara u buducoj kupovini forumasima
Dimensions : 30.3mm x 12.3mm x 2.4mm
Data Retention : Up to 10 years
Weight : 2g
Certificates : CE, FCC, BSMI
Transfer Speed : Read 10 MByte/s, Write 3 MByte/s (below 4GB);
Read 20 MByte/s, Write 8 MByte/s (8GB)
* Note : Speed may vary due to host hardware, software and usage.
Radi se o sticku koji ima svega 2 grama, napravljen je od tvrde plastike, minijaturnih dimenzija koji su nesto veci nego kapica vasega sticka kojega imate.
Posjedujem 4GB model za kojega sam bio jako skeptican nakon sto su napisati na transcend stranici brzinu citanja od 10mb/s i 3mb/s citanje dok sam se ugodno
iznenadio stvarnim rezultatima od 30-33 mb/s citanja i 7,5-8 mb/s pisanja na stick. Na orginalnim stranicama navode nesto brze performanse za 8GB model koji iznosi 20 mb/s citanje i 8mb/s pisanje.
Da dodam samo imam CORSAIR Voyager 8GB za kojega se znalo da je dosta brz i skup stick a moze posramiti svojih performansi naprema ovome malome ljepotanu
Da nebi to sve ostalo samo na tekstu prilazem jednu sliku i specifikaciju orginalne stranice.
Test sa HD Tune je radjen sa 3gb pjesama na sticku pa je moguce da pokazuje malo nize performanse nego li u stvarnosti.
I na posljetku orginalna stranica proizvodjaca
http://www.transcendusa.com/Products...pNo=1&LangNo=0
PS: Ako itko nađe 8GB model molim da mi se javi.