View Single Post
Staro 23.11.2008., 08:06   #1
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
(riješeno) Logitech G7 desni gumb

znaci radi se o G7 misu....
i problem je sljedeci :
naime kad se pritisne desni gumb cuje se normalno 'click' (znaci da se stisnuo onaj mali gumbic unutra koji je na pcb-u misa) e sad, ako se samo klikne mis normalno izvrsava operaciju koju mora (npr. na desktopu ispadne padajuci izbornik) ali ako se drzi i vuce - onda bi trebao zaokruziti ikone, ili recimo u WoW-u/Warhameru...okretati lika...ali on to ne radi, naime na momente prestane radit,pa onda opet radi...izgleda ko gubitak signala na dijelice sekunde...ali nije...naime ako se mis malo izudara onda neko vrijeme ok radi...ili ako se desni gumb jace pritisne tad isto radi ok....

stvarno je glupo...jer mislim da jacina pritiska nebi trebala igrat ulogu u tome dal ce mis reagirat ili nece, jer mis reagira i na mali pritisak dovoljan da stisne onaj mali gumbic....

vidio sam na netu, da je jos neko imo slican problem, pa su mu rekli da mogu bit smetnje, bla bla bla...al nema smetnja veze s tim, kad on radi ak se jace stisne...moje misljenje je da je nes popustilo unutra...al posto ima one fine 'gume' ispod kojih su serafici, prvo pitam tu dal imate kakve ideje prije nego se upustim u skidanje toga.

treba napomenut, da driveri, i drugi usp portovi ne igraju ulogu jer sam sve zivo isprobao s njima.
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote