Evo ovako, kolega s posla mi je donio bratov komp. bla bla da ne duljim. Upalim komp. ništa. zavrti se, ali ništa se ne diže, nema slike. Iz 4-5 puta upali ali ostane jako, jako dugo u biosu. Iz dvd-a čudni zvukovi (optiarc). Jednom sam imao problem sa svojim asusom i upravo se tako ponašao. Iskopčam ga, i ubacim svoga. Dobro je to smo rješili. Bacim pogled unutra i ugledam single sided king max memoriju, veličine 1GB, komada 3 na 800Mhz. Malo mi je bilo čudno, ali neka. Mada nikad nisam bio fan ss memorije, ne znam zašto, ispravite me ako griješim. Ok, krećemo dalje s instalacijom windowsa xp. Dolazimo do djela nakon upisa seriala, minutu dvije poslje DSOD šifra: 0x0000007F (0x000000D, 0x00000000, 0x00000000, 0x00000000). Malo prosurfam, a i već je BSOD naznačio da bi moglo biti u pitanju memorija i da stvarno uglavnom je memorija u pitanju. Ok, idemo mi s resetom još jednom probat. Opet BSOD s nešto drukčijim kodom (ne da mi se prepisivat sry) s tim da kaže da je u pitanju MEMORY_MANAGEMENT. Sutra ću probat sa svojom ds memorijom. Izgubio sam dobrih 5 sati neigranja WOW-a primjerice. Imate neke ideje, komentare? Bio bih vrlo zahvalan. Eh, skoro sam zaboravio najvažnije: gigabajtica, ploča GA-MA790X-DS4.
TNX svima na pomoći.