View Single Post
Staro 16.11.2008., 16:25   #32
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Yep,1920x1200,60hz..slika se da uštelati ili na samom monitoru,što osobno preferiram,što softwareom, .inf driver je na CD-u,za Vistu moraš na net skoknuti što nije problem.

Catalysti ga prepoznaju kao Syncmaster,sve radi ok,od boja,AVIVA,nisam primjetio nikakve nepravilnosti,ni SW ni HW,dead pixele i to.

Kažem,nisam išao na neke 5000kn+ modele,ne zato što nemam love,nego smo za takve stvari uboli LCD telku od desetak i nešto k kuna doma,za gledat HDTV i tako dalje.

A i nisam dugo dnevno ispred monitora,bar ne doma..na poslu imam CRT đubar od 17 cola..tako da ću prije tamo oćoravit.

Pogledaj malo i taj monitor,spartanski je napravljen,čvrst,jednostavan,meni je oku stvarno ugodan,da se sve nariktati,a za 2799kn..stvarno nemaš nešto polemizirati.

Ja sam na 2m,da..imam dosta solidan stol,postat ću fotke kad budem mogao poslikati,pa ćeš vidjeti,ili na PM.

Odlicno, cak i slike od covjeka dobijes
Slobodno ih stavis tu da svi vide...

Za stol mi nije greda, ako stanu 2x19" crta i jos ima 40ak cm prostora ukupno do rubova stola, onda mi nece bit problem...

Citiraj:
Autor elvis again Pregled postova
Cijena je cak i manja:
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=245b&x=0&y=0

Komentiram jer monitor i mene zanima ali dosta ljudi je izjasnilo protiv njega tj. rekli su da se strpim neko vrijeme dok ne pocnu izlaziti monitori kvalitetnijih matrica i ostalih proizvođaca, ne samo lenova. U tom periodu bi 24" TN-ci trebali dodatno past cijenom...
Heh, cekat i cekat... Pitanje je koliko... Jedan CRT mi je poceo blinkat