Citiraj:
Autor McG
Nisam rekel da se ne igram, jer da se ne igram ne bi karticu ni sprobaval u igrama koje imam doma. Ne igram se u nekoj pretjeranoj mjeri i ne instaliravam sve moguće nove naslove, tak da u tom slučaju stoji da se ne igram ko recimo ljudi koji redovito postaju dojmove na podforumu Igre.
|
kvragu, onda se ne igram niti ja.

. ma ok, krivo sam onda skuzio, procitao sam ovaj tvoj uvid u graficku jos kad je izasao, od onda mi ostalo nekako da ju nisi u igrama terao. sve 5.
Citiraj:
Autor McG
Nije problem, niti sam ja istical bilo kakav problem oko hlađenja i temperatura. Ako ti bolje odgovara 120mm na S2, vredu. Ja samo velim da i bez toga sam cooler ohladi karticu bez problema.
|
hm. evo recimo sada, dakle sa ovom skoro pa zujalicom na max okretajima u gridu mi je na nekih 63-65 stupnjeva. znam da do 90 stupnjeva je to normalno za njih, ali svejedno bi ja malo hladniju ju drzao. zato pikiram jos ventilator na s2.
btw, (ako koga zanima) grid, 23 sata le mansa; 1024x768, 85Hz, AA 2x - nema niti u jednom pogledu stekanja, fluidno bez greske. nemam pojma koliko fps-a, svakako dovoljno za igranje.