View Single Post
Staro 14.11.2008., 14:55   #38
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ma znam, samo sto nije situacija kao kod tebe. mislim, i sam si rekao da imas propuh, a da se ne igras. znaci, rjede ce se grijati neko ova moja.

imam ja naprijed dolje jedan 120mm i iza gore 120mm ventilator, vrte se toliko da ih ne cujes. onak, lagani propuh, ali nije dolje gdje je graficka.

plus sto sam malo pipao ove kondenzatore na grafickoj, treba i njih malo oladiti. zagriju se i oni zavidno, ovaj ventilator na s2 bi i sluzio tome, cisto da se mice vruci zrak sa mjesta. sve 5, s2 (kao i s1) je predobar hladnjak, ali je pasiva koja se mora zagrijati ako je u takvoj okolini.

i ne kuzim, u cemu je problem drzati graficku ispod 70 stupnjeva u loadu (bubnuo sam, recimo 70, najvjerovatnije manje)? taj ventilator 100% ne moze napraviti toliku buku da mi smeta (ustvari, ako bi ga i cuo na recimo 500 okretaja), a i cijena od kojih 40 kuna za sasvim solidan ventilator kakav bi stavio je prakticki zanemariva.

ne znam dal smo se razisli u razmisljanjima. slazem se ja da je s2 (najvjerovatnije) dovoljan za hladiti 4670 bez obzira na rezime rada, ali da je bolje da jos njega i okolinu hladi 120 (ili 80) mm ventilator - mislim da je.

Burko je offline   Reply With Quote