View Single Post
Staro 14.11.2008., 12:57   #33
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
samo da javim da je nocas sletila Club3D 4670. i to ova: HD 4670 512MB GDDR3.

prvi dojmovi (zasada); malena kartica, jako malena kartica . strah me bilo jel je to sposobno vrtiti ono sto citas po netu, sto ljudi pricaju po testovima i slicno.

uglavnom, zasada je stavljen samo cod4. i odigrana je prva misija, na brodu. rezultati? jako dobri.
rezolucija 1024x768 (jos uvijek mi je 17" ), sve dignuto na max sto se moze od detalja, AA na 4x i refresh rate 85Hz. fps varira ovisno o scenama (naravno), ali recimo da ide od 50-tak (najnize, pri zahtjevnijih scenama, i ne ide ispod), pa do 120-tak (kad se zaleti ). uglavnom, ja prezadovoljan za 599 kuna koliko kosta nova iz trgovine .

sa driverima apsolutno nikakvih problema, skinuo 8.11, instalirao, i sve radi. i temperature ocitava, i zauzece gpu-a. u idle-u temperatura oko 40 stupnjeva, kad se zagrije ide i preko 60. sto je ok, i dobro hladi ovo malo cudo od hladnjaka. ali se cuje previse, nisam jos stisao ventilator koji se cijelo vrijeme vrti na maksimalnim okretajima. tako da je to jedini nedostatak kartice zasada, ima jos vremena da se pokaze drugi, ovo je prakticki prvi pogled. ali mi se cini da ce isto kao kod McG-a ici S2, ali sa nekih 120mm ventilatorom, cisto da se okrece. jer je malisa jako bucan, jako.

Burko je offline   Reply With Quote