Citiraj:
Autor MAHER
aha,kuzim,a kontrole za efekte/enhencmente su isto negdje u power dvd-u ili negdje u ovom gadnom CCC?
btw:kasno mi je malo sada za ici u shoping,mislim da budem sutra 
|
AVIVO postavke su ti u Ati CCC, "Avivo Video" ti je rubrika, tam ti je sve, a u "All settings" rubrici pod AVIVOm imaš i dvije zgodne opcije "Edge-enhancemet" (nešto kao DivX-ov sharpening filter) i "De-Noise". Obje postavke možeš fino ugađat, i provjereno obje funkcioniraju, Edge-enhancement pogotovo. Al kolko sam ja primjetio, sve to funkcionira jedino u PowerDVD-u, zato baš i nemam neke koristi jer ga ne koristim inaće.
DivX player koristim za filmove, jer daje definitivno najbolju i najoštriju sliku (ako se u codecu stavi na "Full Deblocking with Sharpening"). Probao sam svakave playere, al DivX mi daje najbolju sliku (osim za DVD filmove naravno). Namjestim sistemski divx codec na Full Deblocking with Sharpening, i onda ga dalje koriste i WMP i BS player, al svejedno u DivX-ovom playeru su ipak najbolji rezultati.
Eh, da....DivX je nekad imao ATI-jev logo tam u postavkama, i koristio je GPU za akceleraciju, sad više nema taj logo, jel to znači da ga više ne koristi il? Ak netko zna možda....Malo sam googlao al nisam baš našo niš pametno....