View Single Post
Staro 09.11.2008., 20:05   #900
The Boss
freshprince
Moj komp

The Boss's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Unhappy Problem s HD 4850

Ovako ljudi molim pomoc...sto vise to bolje...dobio sam jučer Gainward Radeon HD4850 dual slot grafu kupljenu u Ve-milu..za 1125 kuna. Ovako šta je problem...Problem je krenuo ovako... Instalirao sam grafu i drivere priložene na cdu uz grafu i pokrenu naravno crysis...da vidimo sta može nova zvijer...i kada sam ušao u igru neke čudne stvari ( neke crte izlaze svuda iz glava neprijatelja...odnosno artefekti po ekranu itd) i zatim sa pokrenuo cod 4 i sve je radilo super i pes 2008 također...no da bih ja jutros upalio komp i pokrenuo far cry 2 i tamo su se stvorili isti artefekti( čudne crte...crno bijelo itd.)..no dobro odem ja na cod 4 i sve radi normalno...i mislim si trebaju novi driveri...i instaliram ih no problemi se nastavljaju sada i u drugim igrama...stavim stare drivere i opet artefekti u far cry 2, crysis, pes 2008...samo nema ih u cod 4...u čem bi bio problem..?? molim što bržu pomoć jer suttra idem u grad pa da zamijenim grafu ak je pokvarena!!? hvala puno i sorry na podužem postu...pozz
The Boss je offline   Reply With Quote