Evo, odigrao sam 11 sati igre.
Mene uzasno zivcira sto evo. Na pocetku derem questove i nemres mi napraviti to da te bar 3 questa vode u river city gdje ti je i stari. Pa ljudi moji. Dvojka je bila fora sto je main quest bio "zamaskiran", odnosno bilo ga je izuzetno tesko za pratiti. Ovdje tu dodjem u prvi grad, otidjem do Moriartya, kaze da je otisao u Radio station, dodjem do tamo i on kaze da je otisao u Rivet City. Mislim da je glavni problem sa tim sto jednostavno fali settlementa kao sto ih je bilo u Fallout 2. Tako da te realno nemaju bas puno opcija za saltati kako bi. A dobivanje proklete informacije odmah padne na to da ce ti ju dati ako napravis ovu jednu stvar. Kako bi Rambo Amadeus rekao. Te jedno,te isto, te jedno, te isto...
Ono sto su super napravili je iskoristavanje inteligencije, odnosno stregtha tokom govora sa ljudima. Mislim da s obzirom na broj konverzacija ima puno vise utjecaja od dvojke. Ali ono sto mi smeta je kada napisu postotak uspjesnosti isto kao i za lockpick. To ne bi trebalo biti naglaseno jer ubija rople play. Trebas ti kao character odabrati tu opciju i onda vidjeti sto ce se dogoditi. Analogno tome. primjetio sam da lose odabrana pitanja ne znace apsolutno nista. koliko god blatio po osobi uvijek mozes poslije odabrati pravi put. Sto znaci da ne mozes jednostavno zaje... i kaj sad. Sljedeci puta ces pametnije. Primjetio sam i da nema obmana bas. Isto fale creature iz prijasnjih nastavaka.
Sve u svemu da ne idem dalje. Bolje, odnosno draze od Obliviona. Barem meni puno bolji setting. Ali ne moze se mjeriti sa dvojkom. Ni po humoru, a i nema toliko easter eggova. Ocjena za igru. 8/10. Ocjena za fallout nastavak 6/10