View Single Post
Staro 09.11.2008., 00:25   #17
skare
Premium

skare's Avatar

Datum registracije: May 2008
evo upravo sam skinuo hotfix_xp32-64_8-551-1-71311.exe i prilikom instalacije sam dobio obavijest da se setup mora prekinuti jer kao da nije našao driver kompatibilan mom sadašnjem hardwareu. imam laptop hp 8510p sa grafičkom ati mobility hd 2600.
to je nekakav hotfix što bi trebao riješiti probleme sa nekim igrama far cry i nekim drugim.
http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=38664
Catalyst 8.10 Hotfix

The information in this article applies to the following configurations:
  • 32 and 64-bit Windows Vista
  • 32 and 64-bit Windows XP
  • Windows Media Center
This hotfix improves the performance of the following games:
  • S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky in both single card and CrossFire™ configurations with Microsoft DirectX 10 and 10.1 at higher resolutions
  • Far Cry 2 on CrossFire™ configurations with Microsoft DirectX 9
  • Far Cry 2 in both single card and CrossFire™ configurations with Microsoft DirectX 10
Additionally, Brothers in Arms: Hells Highway on the 'Black Friday' level no longer displays corruption.

evo točnije kaže ovako:"setup did not find driver compatible with your current hardware or operating system"
gdje sam zahebao? kako ne može naći driver, a imam instaliran ati-ev Driver Packaging Version 8.453.1.2-080327a-059371C

zašto mi neće završiti instalaciju? jeste li vi imali ovih problema? ispada da mi driver nije kompatibilan sa ovim hotfixom, ali kako kad je tamo navedeno na onom linku što sam postao? čini mi se da je to sa laptopima sa jačim rezolucijama, u mene je samo 1280X800. je li u tome problem ili_?
bi li mi mogli pomoći?
hvala!

Zadnje izmijenjeno od: skare. 09.11.2008. u 00:42.
skare je offline   Reply With Quote