Tema: Fallout
View Single Post
Staro 08.11.2008., 19:53   #412
Ruky
Premium
Moj komp

Ruky's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova

Koje sranje!

Stvarno? Pa u falloutu 2 sam ima lika level 50 sa 999hp pa bi enklavine patrole klao goloruk (tj u Adv. power armoru MKII sa slayer skillom, visokom srećom i ekstremnim criticalima) .... ccc.

No da se podsjetim malo FO2 pa da vas upitam ima li toga u trici?
Ako si u dvici imao visoku percepciju, sreću i visoki broj "punata" u nekom weapon skillu te perkove improved critical i sniper (možda i još neke sad se ne sjećam točno), s nekim oružjem si mogao ubijati bilo koga i odmah.
Tako npr sa Solar scorcherom ili BB gunom bi pogodio Enklavinog patrolca u oko nanoseći sitan damage (tipa 10ak ili manje, a oni su imali 200HP-a) te bi ga isti tren ubio (pao bi na pod i krv/mozak bi iscurio ), a "objašnjenje" je bilo tipa (prevedeno ugrubo):

- Enklavin vojnik je pogođen u oko te na njegovu nesreću metak se odbio od lubanje i napravio nepopravljivu kašu od njegovog mozga

ili

- Na njegovu žalost izgubio je ravnotežu kada je pokušao izbjeći metak, poskliznuo se i slomio vrat... na nekoliko mjesta

Naravno, pretpostavljam da toga ničega nema u trici?
sad si me iznenadio pa ja se tog ili ne sjecam ili nikad to nisam dozivio! imao sam velike skilove (npr small guns na 250 percepciju na 10) i sve to al nikad mi luck nije bio iznad 2 makar sam ga prosao 5-6 puta. pa je to mozda zbog luck-a! sam da mi je znati kako si dosao do pedesetog lvl-a! jer nakon nekog vremena igrica ti sama od sebe javi da je proslo previse vremena i da je gotova jer si ostario ili da g.e.c.k vise nije potreban ne sjecam se tocno! a ak si htio natuci do 50-og lvl-a trebao si jako puno hodati po mapi trazeci random encounter-e a to guta vrijeme ko ludo!
e da i u trojci je onaj radio s 4 pijesme jako iritirajuc fakat ti pojede zivce nakon nekog vremena! 3 dog je najgori moguci d.j. svih vremena! morao sam nekaj napisati za trojku da nebi bilo da sam
Ruky je offline   Reply With Quote