View Single Post
Staro 06.11.2008., 13:38   #1
taip@n
Master of the VCR
Moj komp

taip@n's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Zauzeće procesora?

Odjednom sam primijetio da mi komp nešto lagano šteka na jednostavnim stvarima. recimo tipkam ovaj tekst i slova se ne prikazuju ravnomjerno, već onako, ja tipkam a ono ništa, i onda odjednom prikaže sve natipkano... pa mi nešto spor pce, ali ne da je site spor, nego kao da meni nešto guši komp...

konfa je:

pogledam zauzeće proca i imam što vidjeti:

na kompu se ništa ne vrti, ne skenira, ne indeksira.... ništa... otvoren je samo ie7 sa dva taba: pce i forum.hr... nakon malo razbijanja glave, primijetih da se interval zauzeća proca poklapa sa duljinom flash animacije na onom banneru za Scythe Musashi. proc je na 0%, kad animacija počne, skoči do 60% i kad završi, vrati se na 0%

prebacim se u drugi tab, na forum.hr a tamo, ništa, sve normalno:

pa je li to moguće? da jedna hebena flash animacija na malom banneru može toliko drkati proc?

da stvar bude ljepša, ne moram otići sa pce da mi procesor prestane ludovati, dovoljno je samo da odskrolam da se taj banner ne vidi na monitoru, i sve se smiri....

jel to još nekom pravi slične probleme ili sam ja lud. sve živo sam pregledao, nema nigdje nikakvog smeća, virusa, i sličnih stvari, a osim toga NIS2008 uredno radi i prijavljuje sve nepoćudne aktivnosti...