View Single Post
Staro 04.11.2008., 22:02   #1986
Hisoka
Registered User

Datum registracije: Oct 2008
Ako je ovo drugo po srijedi, mislim da mozes trazit da ti Amisov tehnicar to rijesi, samo to ce ic na tvoj trosak. (teoretski naplatit ce ti izmedju 50 i 300kn, ovisno kolko ce radit oko instalacija).
Ako zelis to, napomeni im, jer ako znaju da je do tvojih instalacija problem, prije ce ti izac tehnicar ako kazes da si spreman platit pomoc.

Hm... Da sada navecer je malo bolje nego jučer navečer. Nabavio sam CAT5 kabel , sve isčupao, isčupao viška utičnice koje sam imao, žice spojio iz zida sa na CAT5 kablom (30 cm kabel) (zalemio) i to u router i sada je malo bolje.
Hm ako ih ja pozovem , šta on meni može napraviti više nego sam ja napravio, mislim sumljam da će mi provlačiti nove žice jel? Šta će on to magično napraviti?
Ujutro sam gledao i nemam PLa ni malo. E sad netko je napisao (ti mislim) da jedino šta ja mogu je smanjiti dužinu kabla a situaciju oko DSLAMa i ostalog se mogu slikati. Da u biti kada ljudi nahrupe navečer dolazi do izražaja moja ne tako savršena parica ako sam dobro skužio.
Gle ne bi ništa rekao da prije nisam bio x godina na HTu i u žitovu možda imao ukupno 20 PLa (sada ih imam toliko u 5 minuta), mislim sumljam da se netko popišao na moju paricu pa sada ima lošiji signal nego prije, e to mene živcira....
edit: E da baš gledam ove HEC errors, i piše da se one dešavaju kada moja parica ne može isfurati link, možda je na HTu prije sve radilo jer sam imao 2mb/s a sada imam 4 sa Amisom, pa je povećanje brzine uzrokovalo prolbmee kod većeg opterećenja dslama...

Zadnje izmijenjeno od: Hisoka. 05.11.2008. u 15:29.
Hisoka je offline   Reply With Quote