View Single Post
Staro 02.11.2008., 17:15   #41
shimpa
PC Ekspert

shimpa's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Obrati pozornost na: "I osobno znam covjeka koji je napravio nesto u ovom stilu."
No, hoćemo ga upoznati napokon ili?
[/QUOTE]

Citiraj:
Lako je sto imas poteskoce s pracenjem mojih postova, ali kada imas problema sa vlastitima, huh...
O čemu ti to? Opet skretanje pozornosti s bitnog?

Citiraj:
www.fer.hr pa kopaj po repozitoriju diplomskih radova.
Sad bih ja trebao tražiti? Pa ti si rekao da to postoji. Uštedi nam svima vrijeme pa nam to i predoči molim te. Da završimo ovu raspravu. Prijateljski savjet; potraži pomoć prijatelju, tvoja arogantnost izlazi na površinu sve više svakom novom rečenicom.

Citiraj:
Head-to-head cega?
Već si zaboravio što si napisao? To nam dovoljno govori u kakvom psihičkom stanju.

Citiraj:
Tvoja nesposobnost razumijevanja osnovnih struktura hrvatskog jezika zavidno je iritantna.
Opet taktika mućenja vode i skretanja pozornosti sa bitnoga. Još uvijek mi nisi ogdovorio na pitanje, zašto ti je bitno da si najpametniji?

Citiraj:
Valjda?
Zar opet? Stvarno nemaš ništa drugo za reći?

Citiraj:
Tebi zaista treba strucna pomoc.
Naravno, bitno je da tebi ne treba jer si uvijek najpametniji.

Citiraj:
Interesantno. Zapravo, lagao bih kada bih rekao da sam te razumio.
Sve te najviše škole a ne razumiješ najobičniju narodnu poslovicu. Toliko o tvojem kvalitetnom obrazovanju.

Citiraj:
Ne treba definitivno. S tvojim nezavidnim znanjem hrvatskog jezika, nesumnjivo ti nije jasna razlika izmedju "zeljeti" i "trebati".
bla bla bla bla, opet dejavu po x-ti puta. Daj više odgovori na pitanja koje sam ti postavio pa možemo završiti ovu raspravu.

E, da, gospon superiorni hrvatski; pazi ovo: "Nemoj da se uzbudjavas."

uzbudjavas? hrvatski?

Citiraj:
Ocito si nesto krivo citirao, jer ja ne vidim nikakvo vrijedjanje niti bilo kakvu formu gdje bi isto bilo implicirano.
Budemo te podsjetili kad si već zaboravio što pišeš.
http://forum.pcekspert.com/showpost....5&postcount=31

Citiraj:
Iz vidjenog
Dakle vidio si je? Imao si je prilike isprobati? Pa šta ne kažeš, daj neki link molim te pa podijeli sa nama tvoje uzvišeno znanje.

Sve u svemu, od tebe još samo malo više vrijeđanja, superiornosti i sličnih epiteta gdje se voliš staviti. Ovo postaje dosadno.
shimpa je offline