View Single Post
Staro 02.11.2008., 15:31   #38
shimpa
PC Ekspert

shimpa's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Evo pusa. Nemoj da se uzbudjavas.
Bljak fala ne bi.
BTW otkud si zakljucio da se uzbudjujem?

Citiraj:
Zasto bih ja ista radio?
Dakle osnova argumenata je i dalje imaginarna?

Citiraj:
Ovo je neki los pokusaj duhovitosti, onako, blagdanski?
Loš? Ne znam, menije bio baš dobar.

Citiraj:
Zao mi je sto nisi bio dovoljno ambiciozan da zavrsis neku kvalitetnu visu skolu.
Heh otkud ti znaš koju ja školu imam?

Citiraj:
Ne moras za to krivit nikoga niti lijeciti svoje frustracije na forumu. Kao sto sam ti rekao, da si diplomirao odgovarajuci smjer nekog jaceg tehnickog fakulteta, ovakav projektic ti je mogao biti najobicniji diplomski rad.
Procitaj gore.

Citiraj:
I osobno znam covjeka koji je napravio nesto u ovom stilu. Vise je bio ambiciozan nego sto je bio vrhunski student.
No pa daj neke informacije onda. Da napravimo neki head-to-head.

Citiraj:
Da. Sto ti nije jasno? Moja metafora?
Aha znači sad je to metafora, još malo pa će tom studentu trebat i kompanija sa 50 ljudi da to "sam" napravi.

Citiraj:
Koje mrtvo trziste? Kartica ima tri i pol reviewa koji ju nazivaju dubiozno korisnim produktom i vjerojatno nekoliko stotina prodanih primjeraka.
Ako je prošlo 3 godine od launcha onda se valjda drži na nogama. Ni Rolls Roycea nema na testovima kad smo već kod toga pa to ne znači da nema tržišta.

Citiraj:
Opet te nesto puca? Zasto bih ja ista radio? Sto je s tobom?
Tvoje riječi ne moje. "Neki prosječni student FER-a odgovarajućeg smjera" - očito govoriš o sebi. Psihologija znaš.

Citiraj:
Mucek, ti definitivno imas neki teski disleksicarski poremecaj. Ili te jednostavno muci citanje s razumijevanjem. Daj mi reci odakle si zakljucio da sam ja ljubomoran na bilo sto? Zasto bih i bio?
Kad netko počne pljuvat po nečemu, razlog nije to po čemu pljuje nego je problem u samome čovjeku (znaš onu ne laje pas zbog sela). No valjda nisi nikada došao u kontakt sa psihologijom pa nisi u stanju sebe malo proanalizirati.

Također, time što me zoveš "mucek" je očiti način da me patroniziraš kao ti si neka faca a ja sam mali neznalica. Pitam se (i tebe) zašto ti to treba? (odgovori: a/ ili nemaš argumenta pa skrećeš temu s aktuelne ili b/ imaš bolestan nagon da dominiraš pa se spuštaš tako nisko).

Citiraj:
Najzalosnije je sto ni ovakva kartica ne treba
Treba ili ne treba nije na tebi da odlučiš. Možeš iznijeti svoje mišljenje naravno (dapače).

Citiraj:
gaymerima.
I opet vrijeđaš ekipu. Zašto?

Citiraj:
Ne znam koje testove si ti gledao, no ono sto sam ja vidio je vrlo jednostavno - nekakav WoW ili kako se to vec zove sa masivnim scenama i hrpom igraca jednostavno je preveliki zalogaj za samo racunalo, pa automatski i za integrirana rijesenja koja se nalaze na plocama i sluze kao network chipovi.
Ne razumijem, to nema smisla? Možda tebi i nema smisla (a ni meni vjerojatno) no dok je stvarno ne vidim sigurno neću donositi zaključke po znansvenom principu pretpostavljanja.

Citiraj:
S druge strane, nisam vidio nikakve head to head testove sa malo jacim mreznim karticama i odgovarajucim softverskim rijesenjima (kakva se recimo koriste u Lambda Networkingu).

Zakljuciti da je kolicina podataka reda velicine nekoliko megabita dovoljna da zakolje moderci procesor jednostavno je deplasirana. OTOH, kada 100 nadobudnika na nekom serveru baca fireball a to sve treba izrenderirati CPU i graficka, jasno da nededicirana mrezna rijesenja pate. No tu opet dolazimo do pitanja - treba li nam "KillerNIC" ili jednostavno postena mrezna kartica? Takodjer, ne znam jesi li primjetio kako se na sluzbenom FAQ-u vjesto izmotava glede performansi kartice u lokalnom gaymanju. Interesantno...
Upravo zato sam rekao da bih je rado vidio, da je mogu osobno istestirati i vidjeti da li se po mom mišljenju isplati dati te novce za tu karticu.

Citiraj:
Ne ide to tako lako.
Ajd dobro, slušam dalje.
shimpa je offline