View Single Post
Staro 06.06.2004., 16:30   #1
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
All In Trouble ( Aiw )

ATI 9600Pro AIW,

Tesko sam se prebacio na ovaj ATI 9600PRO AIW,jer koristim od pocetka samo Matroxice. No da maknem barem jednu PCI karticu manje stavio sam ovu.

Par pitanja za vlasnike iste...

Momentalno sam digao u XP-u ali buduci da imam gadjenje prema istom preci cu nazad na Win2000Pro.

Da li je normalno da pri ulasku u ATI advanced setup (unutar settings-a) slika na trenutak zatreperi u tri brza intervala (valno-dole,sredina,gore)

Slika jednako zatreperi i kad se sa daljinskim pozove TV ili DVD funkcija.

Takodjer kad izaberem neki titl, recimo HR., nakon prelaska na film slike nema, samo ton. Malo play,stop i vrati se slika, ali bez odabranog titla.

Da li je ovo uobicajeno za ovaj ATI DVD player ili driveri nisu "sjeli" najbolje.

Kad sam testirao ATI program za diagnostiku i optimizaciju dobio sam imbecilnu poruku da mi procesor nije MMX i da bi bilo preporucljivo imati barem 600Mhz.

Zasto nije prepoznao AMD64-u?

Isto tako tvrdi da moji 2xSATA diskovi nemogu raditi u DMA modu.
Kakve su sad to gluposti?

Dobio sam 1001 upozorenje za instalaciju kartice kako bih izbjegao moguce posljedice, koje kako cujem mogu postati uzasne.

Nakon drivera (AGP) ploce prvo ATI driveri pa onda DirectX pa tek na kraju
video drajveri.

Sve to dobro zvuci, ali pri samoj instalaciji ATI u custom instalaciji (nudi na uvid) ima citavu bateriju stvari koje instalira. Cini se da i sam instalira tim redom. No ipak, Divx nije radio a bio je takodjer na listi stvari koje se same instaliraju. Nema veze,digao sam ga sam.

Samo me sad zanima buduci da idem nazad na W2000,da li kao u NT4 nakon svake instalacije "poklopiti" sa service pack-om ili je dovoljno prije instalacije
ATI-a odmah dignuti zadnji SP4?

Da, nemogu uopce gledati TV jer slika ostaje = mrak.

Kad samo dignem driver kartice bez ikakve multimedie nema ovog trzanja.
Visage je offline   Reply With Quote