Citiraj:
Autor Bubba
Ma daj, ides? Izmislio all by himself? Facaaa...
Daj, pljusni se, reality check.
A kak se taj stricek zove? On je strikao kod za ovo smece ili sto? Poznajes ga?
Tko je uopce dovodio u pitanje njegovo znanje o bilo cemu? Obozavam vase PiSiEkspertovske halucinacije ravne prosjecnom LSD useru.
|
Klasika za tebe, ti jedva čekaš da nekog popljuješ i izvrijeđaš. Daj ti napravi ono što si sam predložio, na realtekicu isprogramiraj i stavi eprom koji će to raditi. Onda (kad na vrbi zasvrbi) napravi head-to-head test ove kartice i tvoje (joj da, imaginarne) kartice.
Kad bolje razmislim, to su već napravili na
www.birtija.hr
Citiraj:
Ali da, prosjecni student FER-a odgovarajuceg smjera sasvim bi bio sposoban od nule napraviti onakav komad smeca kakvog prodaju ovi djecarci. Daj mu dva iskusna inzinjera koji ce ti nakucati kod kako ga ovaj izdefinira i poroutati PCB i voila - BuljoNIC all the way!
|
Ček ček, prosječni student FER-a = prosječni student FER-a + 2 iskusna inženjera. U jebote di si ti išo u školu? Daj da i ja tamo diplomiram jer ovo je jebeno dobro. Kako si to ono nazvo? Prodavanje muda pod bubrege, da da.
Citiraj:
Nije bitna isplativnost, nego sama bit kartice. Radi se o marketinskom prodavanju muda pod bubrege; ima skupljih i iskoristivijih kartica koje nemaju aluminijske hladnjake te velicine po sebi, pa nitko o njima ne pise Markove konake i izdize ih u nebesa. Cik pogodi - upitaj se zasto.
|
Sama bit kartice je kao i sve u kapitalizmu zaraditi pare da se preživi. Imaš tržište? Mrak. Znaš bolje? Do jaja. Daj napravi pa se javi.
Citiraj:
O cemu ti baljezgas? Taj komad hardvera je savrseni nacin kako napraviti tatine sinove drukcije od drugih,
|
Kaj si ljubomoran? Stari moj, ljubomoran si na tatine sinove... Uf
Citiraj:
jer je nesumnjivo lakse reci pajdasima u razredu da imas KillerNIC Gayming
kard nego 10GbB karticu sa TOE, LSO, LRO i ostalim drkama po sebi. A dati par k kn za taj komad hardvera je idiotizam bez premca. Bez obzira na socijalni status, potrebe ili bilo koji parametar kojime bi mogao opravdati takvo sto.
|
Sve te moćne kratice koje si nabrojao ne trebaju ciljanoj publici ove kartice a to su gameri. To tržište postoji. Hoćeš reći da su gameri jadni? Naravno da su jadni, jadni smo svi mi koji smo ovisnici o nečemu, neki o FER-u i moćnim kraticama, drugi o gejmanju. Neki si to mogu priuštiti jer zarađuju masne pare, drugi jer ih tata sponzorira, kaj to tebe briga otkud kome lova. Činjenica je da u igricama kartica radi svoj posao bolje od onboard mreža i pritom nudi multitasking kakvog prosječan klinac treba - da torrenti sa filmovima i muzikom ili warezima ako već hoćeš idu što bezbolnije da mu određena najnovija super duper turbo 16V igrica radi sa što manjim lagom, tak kad hoće nekog napucat ima malo bolje šanse nego njegov kolega s manje love.
Postoje testovi koji dokazuju da kartica stvarno ima svoju svrhu koliko god ona malena bila. Oš kupit? Super. Neš kupit? Pa nemoj. EOD.