View Single Post
Staro 30.10.2008., 04:20   #309
Rain Man
Premium

Datum registracije: Feb 2005
Evo moja misljenja kopirana s newsi gdje sam se osvrnuo na betu.

Igram iskljucivo HC. Puske su katastrofa. Pogotovo na daljinu. Pogodim lika... pogodim ga opet i opet i opet i tek onda pogine. Treba biti one shot, one kill. Pogotovo na HC. Singleshot prespori, rafalni preslabi. Pokosit nekog iz blizine je ok, no thompsonom na 15 metara je umjetnost nekog skinut. Trebali su ga ko MP5 slozit.

Ja te sitnice pripisujem beti i da ce malo izbalansirat oruzja. Bar se nadam. Dok s druge strane, mozda taj hard core nije pravi HC vec ga treba postrozit. Najgore da nista ne promijene.

Grafika je ko u COD4, imam s istim postavkama nesto manji frame rate nego u COD4. 1680x1050, 2AA, aniso na pol, sve ostalo upaljeno daje oko 50, 60 FPS-a. Morao sam mjerit frapsom jer in-game consola ne prima naredbe, bar ne one koje sam ja upisivao iako ih sve ponudi.

UAV-a ili ne radi ili je nesto drugo u pitanju. Jedino kad plane reacon koristi je kad se zove ona artiljerija pa da vidis gdje su. Artiljerija je fala bogu full neprecizna i spora, a psi koji nalete nakon 7 kilova su relativno slabi i lako ih je potamanit. To je bila najveca mana COD4, kad su vas pokosili prvo s AS i onda naleti heli, pogotovo na HC serverima i malim otvorenim mapama poput bog i wetwork.

Malo mi je spor noz, no bio je i u 4. Uglavnom fali mi kundak dvojke. Puske su nepreciznije, reload je sporiji (neznam dal ima perk) i kad ponestane metaka u blizini neprijatelja onda ga je najbolje (ako ga uspijete pogodit) zaklat nozem. Znam da se to radilo i prije no sad je nekako vise naglaseno, a i ima bolji efekt.

Videne mape su mi ok. Protocne, s dobrim omjerom mjesta za kampiranja i sigurnog napredovanja. U cetvorki su mi mape bile prezatvorene. COD je uvijek bio da treba pazit gdje se digne glava, a ne da se leti naprijed ko da smo u unreal tournamentu. No vrijeme ce pokazat kako ce tesko sa camperima izaci na kraj. Ona nocna s drvenim kucicama mi je bila prva mapa. Lako se snasao. Ako vas tjeraju psi, voda je spas.

Imao sam sitnih problema s connectom. Par puta mi je izbacilo neki error, par puta mi refresh servera nije radio i par puta mi je javilo da se moj key vec koristi. No jednom kad sam se spojio nije bilo problema. Beta je, serveri su mladi, popravit ce.
Rain Man je offline   Reply With Quote