Citiraj:
Autor Dizel
LoL, daj smanji malo kompresiju, sto si se napalio kao da se o tebi radi ili kao da si ti naklepao taj komad plastike, silicija i lema called DFI
Ne hvalim uopce svoju, daj skuzi vise, nego hocu objasniti sto znaci "klopka za bizone"
Lijepo je i pofarbano i fancy i neke cak imaju i transpipu i idemo na Lanparty. I da, imamo "6-layerski" PCB.
Bas me zanima kom ce puknit taj PCB na nekoj midrange ili highend ploci ili ce ju uopce drzat do kraja garantnog roka. Ja sam stegao Nirvanu kao zivotinja sarafima i vidi cuda, nije pukao.
|
Ja ti opet ponavljam
veći broj slojeva nije tu zbog čvrstoće tj zbog povećanog fizičkog opterećenja već zbog smanjenja smetnji
A ti si slobodan to shvatit i komentirat kako god ti želiš i umiješ, no kad to već radiš zadrži to za sebe....
Kaj je grafička kartica ili RAM pločica tak opterećena da treba 8 ili ćak do 12 layer PCB? Ne nego je tu zbog veće stabilnosti koju će oomogućiti manja interferencija signala
I kaj si se ulovio DFI-a i tog 6 layer PCB-a ko da samo oni to imaju?
Daj ohladi malo i okani se lupetanja jer samo dižeš tlak ljudima oko sebe.
Za razliku od nekih DFI bar napomene da im npr DK serije imaju 4 layer, LT i UT 6 layer itd.
Citiraj:
Autor Dizel
nego hocu objasniti sto znaci "klopka za bizone"
|
Ajde onda objasni više, trkeljaš već dva dana o niti O od objašnjenja ičega
počevši od količine funkcija, pa do tvoje famozne klopke
FFS odustani više