Citiraj:
Autor Bubba
Dakle, kao sto sam i rekao... Znaci, mozemo zakljuciti da nisi kupio krimpalicu od HongKonzana i da ju nisi dobio na kucni prag.
|
Krimpalica mi stvarno netreba, iako bi je baš naručio jer imam fetiš na takve stvari. (konvertere, kablove, adaptere, alate...), ustvari imam još jednu malo skuplju 17$, ali s njom dobijem i testere kablova odmah. No dobro da ne skrećem s teme.
Ukoliko itko želi krimpalicu, neka se javi u ovaj topic, i dogovorit cemo se za uplatu (55kn) na moj racun i narucim vam. Uvjet da kad mi stigne (30ak dana), dođete po nju u Samobor.
Citiraj:
Autor Bubba
Sto su slicni uvijeti? Kupio si item cija cijena ne premasuje cijenu shippinga? Imas li konkretan primjer?
|
Cjepidlačiš, no nema problema. Uvjeti slični znače. Zemlja iz koje se vrši shipping je Kina, shipping je FREE ili maximalno 2-3$
Transakcija se obavlja preko PayPala, paket dolazi uredno.
Konkretan primjer bi bio
-neki set kistova za Facelessonea, tezina malo ispod kile kak on kaze (16$ item, +6$ shipping)
-stylusi za nintendo ds koji su kostali 2$, shipping besplatan
-bt dongle, item 3,57$ shipping 0,30$
-stylusi za w950, 4$ mislim, shipping besplatan
-sata kontroler, 10$, shipping besplatan
Citiraj:
Autor Bubba
Placao si ono sto si narucio "točno 5 puta" "petnajstak puta PayPalom"? Bunis mi se malo... Placao sam ja puno vise od 15ak puta PayPalom, potpuno mi je jasan njegov mehanizam, ali mi nije jasno zasto bi frajer prodavao stvari koje vrijede manje od postarine, osim ako mu tetka ne radi u Honkoskoj posti pa muljaju nesto. Gledam iteme od lika i jednostavno ne shvatjam (najjeftiniji je 2$) na koji nacin bi mu se ista od toga isplatilo...
|
Iteme preko Ebaya točno pet puta, plaćao općenito PayPalom petnajstak puta...recimo VIP access za TorrentLeech, VIP ili premium za Hattrick...itd, donacije (TemplateP2P, Demonoid), članstva itd...
Mislim da ti nije mehanizam bas jasan i mozda bi trebao znati da negdje drugdje u svijetu novac ima drukciju vrijednost, a tehnologija, kartice i sustavi kao sto su PayPal nam omogucuju da taj novac lansiramo kud god hocemo u kratkom roku.
Ovi naši nas kradu što se tiče marži, država uzima porez i trošarine, carine itd...
(ovakvi paketi se ne carine itd osim ako nisi baš jako loše sreće.
prodavač paket u pravilu označi kao gift i to ti je to)
Citiraj:
Autor Bubba
Evo, uzeo sam od lika jednu sitnicu koja bi mi mogla ustrebati, pa yebesh 20kn ako ih i ispusim. Kad (ako) dodje, pokrivam se usima a Visage je obecao da te casti Honkonskim tofuom prelivenim sokom od avokada u moje ime.
|
Eto, budući da si tako krasan momak, dajem ti jedan slatkiš item, moraš to imat
veliki link na ebay
Dolazi ti otprilike za 20-25 dana, bit će mi zadovoljstvo upoznat Visagea i njegov Honkoski tofu preliven sokom od avokada. Nadam se da je probavljivo.