View Single Post
Staro 19.10.2008., 19:05   #15
borisko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor walbandon Pregled postova
hmm, znaci ta klijesta bi dok dodju meni doma na ruke me trebala kostati manje od 50kn? zanimljivo ako je tocno..
hmm, nomislim da ovo baca HR u vodu We ship to PayPal's address ONLY. Please make sure your address in PayPal is matched with your shipping address before you pay ...ako se ne varam u HR se nemoze verificirati adresa....
Varaš se, može. Makar moras znati razliku između Confirmed adress (koju mogu imati samo U.S. acc holderi i između verificiranog accounta i iste adrese na koju naručuješ i ona koja piše u PayPalu.

Fora je u ovome što neki prodavači NE ŽELE slati na drukčiju adresu od one koja je napisana u tvojem PayPal računu. Neznam koji je razlog, ali ne žele. Dok drugi hoće i nema apsolutno nikakvih problema. Konkretno, Facellesoneu sam naručio na tu foru, ja platim svojim PayPalom i postavim njegovu adresu i onda prodavač šalje na nju. Sve je došlo uredno.
JEDINI problem je to što ako naručujete iz HongKonga - Kine, Tajvana itd...trebate si dopustiti da vam se ne žuri, shipping traje jedno 20-25 dana i treba strpljenja...

Nakon što prođe 30 dana, upozorite prodavača, ako nema odgovora, odmah negativan feedback i dipute se ulaže PayPalu za povratom love. (rok je 45 dana)

Zadnje izmijenjeno od: borisko. 19.10.2008. u 22:37.
borisko je offline   Reply With Quote