Citiraj:
Autor walbandon
hmm, znaci ta klijesta bi dok dodju meni doma na ruke me trebala kostati manje od 50kn? zanimljivo ako je tocno..
hmm, nomislim da ovo baca HR u vodu We ship to PayPal's address ONLY. Please make sure your address in PayPal is matched with your shipping address before you pay ...ako se ne varam u HR se nemoze verificirati adresa....
|
Varaš se, može. Makar moras znati razliku između Confirmed adress (koju mogu imati samo U.S. acc holderi i između verificiranog accounta i iste adrese na koju naručuješ i ona koja piše u PayPalu.
Fora je u ovome što neki prodavači NE ŽELE slati na drukčiju adresu od one koja je napisana u tvojem PayPal računu. Neznam koji je razlog, ali ne žele. Dok drugi hoće i nema apsolutno nikakvih problema. Konkretno, Facellesoneu sam naručio na tu foru, ja platim svojim PayPalom i postavim njegovu adresu i onda prodavač šalje na nju. Sve je došlo uredno.
JEDINI problem je to što ako naručujete iz HongKonga - Kine, Tajvana itd...trebate si dopustiti da vam se ne žuri, shipping traje jedno 20-25 dana i treba strpljenja...
Nakon što prođe 30 dana, upozorite prodavača, ako nema odgovora, odmah negativan feedback i dipute se ulaže PayPalu za povratom love. (rok je 45 dana)