Pozdrav ! Imam problema s ADSL konekcijom. ISP mi je T-Com i problem se počeo događati iznenada i nedavno (prije 3-4 dana). Imam D-Link 684T i do sada nisam imao nikakvih problema. Znači počelo je prije 3 dana, i to sasvim iznenada ( nisam radio nekakav upgrade na PC-u, niti nove drivere, nisam ništa mjenjao niti prčkao po networking opcijama ili nešto slično). Uglavnom, svako malo mi se konekcija dissconecta(prvo je to bilo svaka 3-4 sata, ili potpuno nasumično, sad sve češće, svakih recimo 4-5 minuta, a onda opet nasumično itd. itd.). Ali taj dissconect kad se dogodi, dogodi se i odmah reconnect, znači ako me dissconecta kao sad npr. nasumično (a evo sad je i počelo po 5-6 puta za redom) odmah nakon par sekundi opet mogu koristiti net. Kad se dogodi dissconect onda dobijem u desnom uglu ovu sličicu :
http://img101.imageshack.us/my.php?image=erroryt3.jpg Inače, ne koristim WLAN nego se spajam žičnim putem. Zanima me jeli to do t-coma ili do mene, kako to mogu testirati, i ako je do mene gdje i kako da riješim problem. Puno hvala!